Много се радвам, че има хора като вас. Макар и все още малко, забелязвам поне във сайта, че ставаме повече.
Бенато, колкото до маслата все още не съм започнала да ги консумирам. За сега само зехтин, домашно приготвен от Гърция.
Петко, твоят дневник ми е като пътеводител.
Струва ми се, че храненето ми се е разнообразило. Вече ползвам пшенични трици и зародиш. Сутрин хапвам не само любимите ми ръжени ядки. Опитвам се да ги разнообразявам. Добавям сурови семки/слънчогледови, тиквени и други/, сусам /дори си купих сусамов тахан, който си похапвам сладко, сладко/, ленено семе, в допълнение една или две зелени ябълки.
Миналата седмица си направих и кълнове от пшеница, овес и ръж. Бяха много вкусни, а как само ухаеха.
Нещо се пристрастих към ръженките. Особено намазани със сусамов тахан.
След щателна обиколка на големите вериги магазини, успях да намеря и прословутия шарлан. Оказа се, че го има в Пикадили. Може да си взема и от него.
Даниела, благодаря ти за идеята.
Освен това благодарение на всички вас, успях да направя житния режим на Петър Дънов.