Така е, доста критики срещнах, доста подигравки дори.Затова реших да не споделям с хора, които не разбират и не виждат п-далеч от носа си. Но най-неприятното, което ми се случва в този момент , е че не успях да помогна на човека до себе си и сега ще се разделяме. Причината е в това, че той е на съвсем другия полюс, опитах да му помогна, но не успях.Най-вече заради ежедневната консумация на вино. Сга разбирам, е най-важни за съвместното съжителство са сходните интересе между партньорите. Много ми е тежко, дори в тези мигове на "успокояване" си запалвам и по цигара. Втълпявам се, че ме успокоява. Въпреки, че ги бях отказала и повече от година не пушех-освен при 1-2 стресови ситуации покрай здравето на приятеля ми и баща ми. Преди не разбирах проблема на приятеля си, бяхме по-млади, викам си ще поживеем и т.н. Но чак сега, когато реших, че трябва да имаме дете, разбирам, че той наистина има проблем с алкохола и може би това е основната причина да се разделим. Той не приема и здравословните храни, които аз често приготвям. Опитах се да му помогна, да го убедя, дори му давах да пия настойха от орехчета, защото му откриха и гъбички. Аз не издържах психически, рухнах за малко , така ми се случи преди 5 години и реших, че е най-добре да се разделим, въпреки чувствата ,въпреки общото ни жилище. Но след 5 години връзка е трудно.
Единствено книгите за здравословен живот, за психиката на човека и за духа ме вълнуват, затова и реших да се регистрирам в сайта, за да науча много нови неща, а и за да споделяме опит. В момента правя пречистване от паразити. И изненада, излезе ми херпес на носа.Мислех, че е от водородния прекис, който приемама, дори бях сигурно, но лекарката ми щаза, че това е на стресова основа- заради проблемите в семейството ми.
Е, засега спирам да ви тровя с моите глупости.