50. Какво предпочитате - брак или съжителство? Защо?
А. Гледах един филм. В него при една от двойките момичето искаше брак, а момчето не. Бяха отдавна заедно, но това ги раздели. След като се полутаха сами, разбраха че не могат един без друг. Тогава той я помоли тя да му стане жена, а тя каза, че не е нужно да имат брак. Не знам какво предпочитам. Но си мисля, когато се съберат две части на едно цяло, какво значение има формата?
И понеже това е последният въпрос, искам да пожелая на момчетата всеки от тях да намери своето момиче и светът да стане шарен.
Б. Съжителство. Не разбирам идеята на брака. Знам, че звучи клиширано, но какво от това, че сте събрали родата и сте се подписали в съвета? Връзката между двама човека се крепи на много по-важни неща. Ако партньорът ми държи на брака предполагам, че ще се съглася, но това ще е единствено, за да му доставя удоволствие. Не съм от жените, които от деца мечтаят да се видят в бяла рокля.
В. Ще си покаже спрямо мъжа с който съм. Сега дори не съм мислила за тези неща, които се усещат, когато се съберат двама души
Г. Няма значение двама дали ще живеят с брак или без брак, важното е да искат и двамата да са заедно, да има взаимно уважение, доверие, обич. Важното е съжителството им да е удоволствие и за двамата, а не бреме независимо дали е с подпис или без.