41. Ако можеш да изживееш живота си отначало, какво би променил?
А. Изключително много неща, животът ми е поредица от грешки, сякаш постоянно съм правил неправилните избори. Отказах се от плуването, а сега ако можех да се върна никога не бих се отказал - щях да развия тялото и духа си по-добре. Слушах прекалено много родителите си, дори като чувствах, че не са прави. Прекалено много се бях забил над учебниците, от които в момента не помня почти нищо. Оценките са безсмислени, истинските уроци едва ли се учат точно от тия сухи тухли, писани от някой идиотин, седнал зад бюрото си и правещ се на интересен, колкото да му купуват учебника и да прибере нещичко. Ами много са нещата, които искам да променя, и виждам как всяко от тях се отразява на това, което съм аз в момента. Все пак, дори и миналото да не мога да променя, ще променя бъдещето, защото него мога. А с подкрепата на една жена до себе си това ще стане много по-бързо, лесно и приятно, надявам се да я намеря.
Б. Не бих променил нищо. Не, че нямам лошите моменти, безброй допуснати грешки и неприятни преживявания. Просто всичко това, което е прието да се обобщава като "лошо", ме е направило човек. Такава ми е била кармата, това е трябвало да стане, за да бъда този, който съм в момента
В. Нали казват, че човек не съжалява за това което е направил, а за това, което не е! Е, аз твърде много неща не съм направил в миналото си, а е трябвало и сега съжалявам. Ако се върне времето назад, бих действал, пък каквото ще да става! За щастие, разполагам с цялото време пред мен и ползвайки горчивият си опит като урок, ще подхождам така, че да не съжалявам в бъдеще!
Г. Бих променил отношението си към хората, не бих наранил някои хора, не бих дал нищо на други и бих дал много на определени личности. Не бих променил начина си на живот и това, с което се занимавам.
Д. Формулата на "Кока кола" - бих увеличил процента на коката.
Е. Нищо, доволен съм от това, което съм постигнал и преживял.
Ж. Животът е като река в дълбок и тесен каньон. Като погледна назад колкото и далече да се връщам т.е. към извора всеки път ако тръгна от там щях да стигам до тук без значение дали ми харесва - с тази професия, и все още без другарче. Тези неща са предопределени. Единственото, което бих могъл да променя, е да коригирам грешки при храненето и при практикуването на йога.