Форум Земя назаем
22-11-2024, 07:11:43
Добре дошъл/дошла,
Гост
Моля
влез
или се
регистрирай
.
1 Час
1 Ден
1 Седмица
1 Месец
Завинаги
Влез с потребителско име, парола и продължителност на сесията
Новини:
Начало
Помощ
Вход
Регистрация
Форум Земя назаем
>
Суровоядство
>
Рецепти
>
Десерти и неустоими изкушения
>
Джанков кисел
« назад
напред »
Страници: [
1
]
Надолу
Формат за разпечатване
Автор
Тема: Джанков кисел (Прочетена 1591 пъти)
Сава
New
Неактивен
Публикации: 2
Джанков кисел
«
-:
30-07-2010, 20:37:50 »
1/2 кг джанки
3 с.л. рожково брашно
4 с.л. натурален сусамов тахан
шепа лешници
Джанките се обезкостяват (най-лесно с кука за плетене) и всичко се пасира. Аз го обичам леко кисел, затова бера джанките една идея преди да узреят.
Активен
Даниела
Hero Member
Неактивен
Публикации: 1580
Re:Джанков кисел
«
Отговор #1 -:
30-07-2010, 20:59:03 »
мммммм
Активен
oum le dauphin blanc
Hero Member
Неактивен
Публикации: 548
Re:Джанков кисел
«
Отговор #2 -:
30-07-2010, 21:48:52 »
Звучи супер! Ще го пробвам като приключа с житния режим
Активен
Формат за разпечатване
Страници: [
1
]
Нагоре
« назад
напред »
Форум Земя назаем
>
Суровоядство
>
Рецепти
>
Десерти и неустоими изкушения
>
Джанков кисел