Ето и тук, един от коментарите към статията е по-информативен от самата статия :
Още по-зле, че си химик брато, сам трябва да знаеш какво влияние имат вкараните в ГМО "протеини" върху човешкия организъм и върху околната среда, като цяло. А за това кой прави така да има глад на планетата, ами те хората вече не са малоумни, сами могат да видят, че Глобализацията, корпорациите, банкерите и поставените от тях политици разсипват света и ще продължават да го разсипват и за в бъдеще.
Навлизането на ГМО на пазара не е нищо повече от унищожаване на обикновения фермер (който вече е принуден да си купува трансгенни семена от компании, като Монсанто) и унищожаване на естествената околна среда, като цяло. Искаш доказателства ? Ами отвори си очите г-н химик : защо толкова много държави се стремят да запазят селското си стопанство, ако ГМО са безвредни и бъдещето е в тях ? Аз съм бил конспиративен фен - ами да, по-добре отколкото да съм кон с капаци и сляпо да вярвам на хората, който уж добре управляват света а същевременно същите тези хоря сеят смърт - правят войни, природни катастрофи и т.н. А ме интересува също какви доказателства ми предоставяш ти ? Изобщо знаеш ли компанията Монсанто колко пъти е била съдена, колко милиарди долари обезщетения са платили на хората по целия свят ? Колко техни продукти са забранени в различните държави, защото са уж "биоразтворими" ?
Виж пич, ти си химик, както сам казваш и съм сигурен, че взимаш добра заплата в този скапан монетарен свят, че изобщо не ти пука за това колко хора умират заради компании като Монсанто...
Отвори си очите Боже, потърси истината, тя е там и е единствена, само чака да я откриеш, но това няма да стане след като вече вярваш на мнения, които са казали и написали други хора преди теб...
Добре че все още има умни и будни хора на този свят (особено в Европейския Съюз и Европейския Парламент), които отричат идиотските продукти на Монсанто, които са създадени с определена цел - бенефит за определен кръг от хора (както винаги) и екологично разрушение на планетата.
Хайде от мен със здраве !