Еми Петко,затова иде реч!Какъв е нашия мотив да вегетариянстваме и да се храним природосъобразно?...За мен отговора е такъв ,най напред за да нарушаваме колкото е възможно природните закони по малко,като култивираме правилни мисли и правилни действия ,в унисон с тези закони.И после да се грижим добре за тялото,в което живеем,нали така?...така.И като резултат от нашето правилно хранене ,правилно дишане и правилни действия ние се надяваме да бъдем по осъзнати и по осъзнати, напред във времето.Ей това ми е мотива поне на мен,а мисля и на мнозина приятели тука.Еми да ти кажа по цял ден да се занимавам с рецепти и да концентрирам прекалено много върху храната чак пък в такива детайли,както виждам в дневниците,нещо не ми се връзва.Не че е лошо,но се измества според мен съзнанието от други също така важни неща като храната.Идеите имам пред вид.Според мен от света на идеите идва дори повече енергия ,отколкото от храната.Схванеш една идея и имаш сили,планини да вдигнеш.мисля ,че частните идеи за кой каква храна ял са добри ,но има и далеч по добри за обсъждане.А яденето е добре както го правим ,но защо тоя пресилен акцент?...Нека да обсъждаме и по крилати идеи,каквито и да са ,нали храната е за физическото тяло,но и идеите хранят другите тела.И нали силата идва най напред на по финно ниво на съществуването ,а после се прехвърля на физическо.Мулдашев засяга именно тези нива с идеите си,какво като не е вегетариянец.По ня :sorcerer - emotloader:кога вегетарянците сме доста по тъпи от нормалните ,затова мисля че е добре да се ослушваме какво казват хората,особено като Мулдашев!