Познато ми е името,но не съм сигурен.Филма го има в колибката - The other side of AIDS
И аз се интересувам доста от такава информация.Гледам на нещата,които се случват със съвсем друго око.Безмислиците в полотиката всъщтност са си много смислени.Хубаво е,че човек може да си обясни ставащото,но когато се огледа и види как другите хора,неосъзнатите,са грубо маниполирани някак си се чудя,как не го разбират.
Аз много бих искал да прочета книгите на Stewart Swerdlow,обаче незнам английски,а те не са преведени.Като цяло в конспиративните публикации има много дезинформация,но при мен те обикновенно се покриват нещата от няколко източника и за себе си съм си изградил някаква гледна точка.Проблема е,като трябва да промениш,това в което си вярвал.Например,преди време ми направи прекрасно впечатлиние Нова Епоха,докато не разбрах,че тя е създадена от ЦРУ.Всъщност това е същността на дезинформацията.Тя е като сандвич.Между две лъжи,една истина,колкото да се захванеш за нещо.Или както е в Нова Епоха,между две истини,една голяааама лъжа.Мисля,че това важи за всички видове религии,но за това май бяхте писали другаде.