Здравейте!
От известно време ме вълнува суровоядството търся информация под дърво и камък. Много се радвам, че попаднах на "Земя на заем" и предварително се извинявам, ако въпросите са задавани вече и ги има някъде по темите. Прочел съм все още малка част от форума, но бързам да пиша - моя 1-ви пост и 1-ва тема
От няколко години постепенно без да си го слагам за цел все повече и повече наблягам на суровата храна. Повече салатки и по-малко готвено, като месо, мляко и животински продукти почти не ям. Ям само риба и краве масло и то рядко. В момента ям готвено нещата, които в моите представи не могат да се ядат сурови - картофи, патладжани, ориз, фасул, леща, всякакви бобови и т.н.
Бих искал да попитам суровоядците във форума как процедирате със въпросните храни? Третирате ги по специален начин преди ядене или изобщо не ги ядете?
Напълно осъзнавам, че може въпросите ми да изглеждат глупаво, но нищо не знам по темата, а силно ме вълнува, тъй като бих искал да пробвам пълно суровоядство, поне за няколко месеца.
Благодаря предварително на всички отзовали се!