Здравейте, имам проблем и не знам точно как да постъпя. Задълбочава се като че ли все повече, макар да се опитвам правилно да се храня предимно с леки храни...но тъкно обратното още по-зле се чувствам...готова съм на всичко, само да мога да започна да се храня нормално. Но ето за какво става дума - освен обичайното подуване на корема след хранене, през последните няколко дни след като се нахраня вечер, храната не успява да се смели и остава в стомаха, в червата ..и аз не знам точно къде. Усещам мн неприятен вкус, предполагам заради ферментацията, коремът ми се подува невероятно, по-кйсно започва да ме боли силно и да ми се гади.. и ...сега дори не смея да си легна, защото знам, че ще стане още по-лошо. Започнах да вземам пробиотици и ензими, но те не помагат и имам чувството, че дори играят в отрицателна роля...не знам, може и да си внушавам. Досега само коремът ми се подушаве, понякога киселини имах, но рядко вече откакто със сурови манджи се храня. Искаше ми се на водно гладуване да мина за някакъв период, макар и кратък, но последния месец твърде мн отслабнах и е невъзможно, аз вече съм си кожа и кости.
Ето такава е ситуацията при мен, плаче ми се, че от глупост затънах толкова много. Не знам как да постъпя, моля ви, дайте ми съвет...в понеделник мисля на лекар да ида. Каквото ми изпише, ще го вземам, само да започне организмът ми да работи нормално. Много съм притеснена, а и от няколко дена и в гърлото си усещам нещо - като че ли ми е заседнало и ни нагоре, ни надолу, стои си там и не мърда. От какво ли ще е това, изчетох в интернет какво ли не, настръхната ми косите от някои от писанията там...