Синът ми от снощи е с растройство, което протича по-разли4но от друг път. Поразрових се и симтомите му се покриват с тези на дезентерията - силни болки ниско в корема, главоболие, прилошаване, безапетитие, честа водниста дефекация. През нощта беше голям стрес, температура и растройство, но не забелязах нещо необи4айно в изаканото, а може и да е имало, но от умора да не съм...
. Днес към обяд вече се поразвесели, хапна няколко пълнозърнести солетки и малко сухар, но изака кръв и слуз
което било най-характерния признак за дезентерията. В 16 ч. ще идем на преглед и най-вероятно ще ни пратят утре на изследвания. Но все пак искам да знам може ли да се лекува без антибиотик и как? На нас 100% ще ни изпишат, тук и за обикновенно разстройство са ни изписвали, така 4е избягвам да ходим на лекар, но сега няма как, притеснена съм
забравих да кажа, 4е в4ера беше на градина. От минали петък си остана вкъщи и в4ера реших да го пусна. Веднага щом се прибрахме каза 4е го боли корема и се започна всичко. От вечерта до преди малко като заспа го кърмих доста пъти