И така...От близо 3 месеца съм на суров режим. През последните 2 седмици всяка сутрин си правя около 300-400 мл сок от моркови. 3 дни преди пречистването ядях много ябълки, като само последния ден пиех и сок от тях. Четох, че истински ябълков оцет пречиства черния дроб, така че пиех и по една голяма глътка на гладно, през въпросните 3 дни.
Вчера(събота) станах и изпих около 500 мл сок от ябълки и направих клизма с прясна урина. По обяд изядох една салата и след около час отидох да потичам в парка. Към 3 часа изпих половин пакет английска сол и започнах да нагрявам дробчето. Към 4 бях гладна и изядох 2 ябълки
Английската сол подейства към 17 часа и в 18 и 30 пред мен бяха 2-те чаши с лимонов сок и зехтин. Много ми дойдоха дори 150 мл. но ги изпих. После ми беше лошо най-вече заради вкуса. На моменти ми се повдигаше, но не повърнах. Продължих нагряването. Към 1 часа се събудих с повик за тоалетната, но бях толкова сънена и изморена, че не погледнах какво изхвърлям.
Днес се събудих учудващо добре. Направих си клизма с урина и ... ги видях. Гадни малки зелени топчета. Извадих по-големите да ги огледам. Точно като на снимките които съм гледала! Имаше страшно много дребни, може би са се раздробили заради нагряването, не знам. Направих си пак около 500 мл. сок от ябълки и по обяд салата "метличка", след което пак отидох да потичам.
Това което ме притеснява е, че усещам на моменти леки пробождания в областта на последните 2 ребра от дясно.
Предполагам излизат още камъни, или се придвижват в черния ми дроб/жлъчката. В момента пак нагрявам и съм добре. Предполагам има доста за чистене, защото като малка съм приемала много антибиотици и като цяло лекарства... та другия месец пак. Ако някой може да ми каже къде да погледна за подходящите дни, ще съм му много благодарна !
Поздрави и успешно чистене на всички!