Форум Земя назаем

Моля влез или се регистрирай.

Влез с потребителско име, парола и продължителност на сесията
Експертно търсене  

Новини:

Автор Тема: Любимите кракери на Бутенко  (Прочетена 6337 пъти)

marulka

  • Hero Member
  • *****
  • Неактивен Неактивен
  • Публикации: 1649
  • Зайченцето бяло на марулката марулката изяло...

1 ч.ч. предварително накиснати слънчогледови семки
1 ч.ч. предварително накиснати орехи
1 ч.ч. предварително накиснати и обелени бадеми
1 домат
1 ч.ч. (воден) лук
3 с.л. ленено семе
3 ч.л. кимион
2 ч.л. сол

Смиламе всичко на тесто и разстиламе на тънък пласт върху кухненска хартия... Суши се няколко часа, като трябва да се нарежат някъде по средата на сушенето, преди да са стегнали твърде много, че после нямат нарязване.

Активен
Nothing cooked tastes as good as raw feels

Radula

  • Hero Member
  • *****
  • Неактивен Неактивен
  • Публикации: 710
Re:Любимите кракери на Бутенко
« Отговор #1 -: 19-07-2009, 00:05:09 »

Марулче, мислех да го напиша в поста за пицата ти, но от коментарите се разсеях и забравих, но сега пак се сетих: Официално си в челната тройка на суровите кулинарни богини!!  ;) :-*
Активен
Remember the importance of gratitude and appreciation in all areas of your life. Make time in each day to connect with God and with yourself.

marulka

  • Hero Member
  • *****
  • Неактивен Неактивен
  • Публикации: 1649
  • Зайченцето бяло на марулката марулката изяло...
Re:Любимите кракери на Бутенко
« Отговор #2 -: 19-07-2009, 00:30:03 »

хаха, с манджите добре, ама ако може и тяло на богиня да придобия скоро, че тряя се ходи на море, няма са излагаме ;D

тея кракери, въпреки, че не изглеждат кой знае какво на снимката, да ви кажа са безумно вкусни, станаха ми любими и на мен вече Радулче, ти като не обичаш лук, как ше си ги направиш? то лукът прави манджата, аз направо го О-Б-О-Ж-А-В-А-М, а па за чесъня нема кво да говорим
Активен
Nothing cooked tastes as good as raw feels

Radula

  • Hero Member
  • *****
  • Неактивен Неактивен
  • Публикации: 710
Re:Любимите кракери на Бутенко
« Отговор #3 -: 19-07-2009, 01:21:10 »

хаха, ще видим какво ще излезе...

Наскоро (е, преди няколко седмици), си правих суши със зеленчуци и тахини. Викам си, хайде ще взема да сложа и малко чесън в тахинито, нали се слагало... Но истински суров чесън не мога да понасям, никога не съм купувала, затова си взех на прах. Не го усещах много в сушито, ама ръснах и съвсем малко. Лелеееееееее, после толкова зле ми стана, цял ден и цяла нощ усещах дъха му, направо ми призля. Дотам бях с чесънЯ. А лук само на картинка, него и на прах не бих го понесла, хаха   ::) ;D
Активен
Remember the importance of gratitude and appreciation in all areas of your life. Make time in each day to connect with God and with yourself.
 

Страницата е създадена за 0.143 секунди с 24 запитвания.