Здравейте
Първо да ви кажа едно голямо благодаря за форума
: на Мер и за това,че е толкова полезен на всички вас, които давате съвети и пишете в него.
Да разкажа и аз като една new във форума малко за себе си, надявам се никой да не отекча(малко съм многословна)
Моите първи срещи с лечебното гладуване и природосъобразния начин на живот бяха, когато бях много малка и майка ми се разболя от кожно заболяване , което беше много рядко. Докрорите я дианостицираха изключително трудно с безброй операции на сляпо.Тя "живееше" в болниците, лежеше там с месеци.Традиционната медицина не й помогна никак, стигна се до там, че тя пиеше по 3 бурканчета урбазон на ден,когато болестта се възпламеняваше и биеха рекордни количества урбазон мускулно и това "лечение" й помагаше за дадения момент, но всички знаете следсвията от многото и дълго приеманите лекарства. Лекарите почти я бяха отписали, а тя беше едва на 33. Тогава започна да гладува с Лидия Ковачева, направи поредица от дълги гладувания на плодове,чай и мед- мисля,че бяха 3 по 40 дни със захранвания по между им. На третото обаче не успя да се захрани и то продължи доста дълго време и както казаха лекарите " за малко да я изпуснем". Въпреки екстремните ситуации и всички усложнения майка ми направи толкова дълги прочиствания, че успя да се излекува
Толкова се гордея с нея!!! Историята след това става дъъълга и широка...
Въпросът е, че от тогава майка ми е в перфектно здраве с един кратък период през който болестта се обади за малко
Аз направих първото си гладуване на чай, мед и плодове на 14 години с д-р Емилова, което беше 14 дни. Знаех някой неща, възхищавах се на лекциите и духа й, харесваше ми че помага на хората по един толкова лесен начин. Освен това знаех и как това изцяло промени живота на майка ми. След това гладувах по 1 път в годината.Но си бях едно хлапе, хапвала съм си всичко рабира се, въпреки че, майка ми винаги се е стараела да се храним здравословно вкъщи. Станах вегетарианка на 17 години,вдъхнових се от едно момиче,колкото мен беше и не ядеше месо. Каза ми,че хората нямаме право да ядем животните и аз го приех много сериозно и спрях. Доста смешно звучи за 17 годишно хлапе да му идват такива мисли, но явно при мен беше така. Тогава не хапавах месо заради животните, а по-късно разбрах и другите бонуси..хехех
Интересувам се от суровоядство от доста одавна, но започнах да ви чета от около година. Винаги в менюто ми са присъствали голям процент сурови и храни, но и много неща, които си мислех, че са полезни, но....НЕ! Средата на миналата година към края на юни събрах кураж от форума и тъкмо направих 2 седмици само на сурово, защото исках да направя прочистване на дебелото черво и ХОП ХОП ХОП...три курса на антиботик с два извадени мъдреца,за около 4 месеца...така чудесно се наредих,че сега съм цъфнала просто,но ще пиша в друга тема за здравословния проблем,който имам, че имам нужда от съвет
Ще си напарвя и дневник, за да ви разкажа какво хаправам, че стана дълга и широка
.Значи сега отново съм на стартова линия готова за още повече позитивни мисли, защото разбира се покрай тези болежки доста се филмирах
Сигурна съм, че правилното хранене е верният път към здравето, надявам се да стана по-старателна в следването му(че имам и доста прегрешения) и да не спирам да се уча.Ще се радвам да съфорумстваме