И аз благодаря, бате Бино. Приятно да срещнеш мислещ човек. Вече е голяма рядкост. Хората спят с ментален сън.
Разговорите на жените са все повече за това, какво са купили, а на мъжете - за дънните платки и видеокарти на компютрите им, за колите и за футбола. Няма лошо, но злината в лицето на социалните паразити толкова близо я допуснахме до себе си, че това, което ни чака не сме и сънували. Например Украина вече е завзета - виж видеото "Еврейская оккупация Украины" (Завземането на Украина от Евреите)
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=mWqnZDlePrE#!
Нека отново да се обърнем към ТОРАТА и да потърсим отговор на този въпрос - Тора онлайн, Йешайа, Глава 60, стихове 2-5, 9-12, 16 - на руски
По причината, че Библията е адаптирана Тора за неиудеи, същият пасаж го има в книгата на пророк Исаия, Ветхия Завет – Глава 60, стихове 2-5, 9-12, 16 - български
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .
2. Защото, ето, ТЪМНИНА ЩЕ ПОКРИЕ ЗЕМЯТА, И МРАК - НАРОДИТЕ; А НАД ТЕБЕ ЩЕ ВЪЗСИЯЕ ГОСПОД, и славата Му ще се яви над тебе.
3. И НАРОДИТЕ ЩЕ ДОЙДАТ КЪМ ТВОЯТА СВЕТЛИНА, И ЦАРЕТЕ - КЪМ СИ-ЯНИЕТО, КОЕТО ИЗГРЯВА НАД ТЕБЕ.
4. Подигни очи и погледай наоколо: те всички СЕ СЪБИРАТ, идат при тебе; твоите синове отдалеч идат, и ТВОИТЕ ДЪЩЕРИ НА РЪЦЕ СЕ НОСЯТ.
5. Тогава ще видиш, и ще се зарадваш, и сърцето ти ще затрепти и ще се разшири, защото БОГАТСТВОТО НА МОРЕТО КЪМ ТЕБЕ ЩЕ СЕ ОБЪРНЕ, ИМОТЪТ НА НАРОДИТЕ КЪМ ТЕБЕ ЩЕ ДОЙДЕ.
9. Тъй, Мене Ме чакат островите и преди тях - тарсиските кораби, за да пренесат СИНОВЕТЕ ТИ отдалеч и с тях - СРЕБРОТО ИМ и ЗЛАТОТО ИМ, в името на Господа, твоя Бог, и на Светия Израилев, защото Той те прослави.
10. Тогава синове на другоземци ще градят стените ти, и техните царе - ще ти служат; защото в гнева Си те поразявах, но в благоволението Си ще бъда милостив към тебе.
11. И твоите порти ще бъдат всякога отворени, няма да се затварят ни денем, ни нощем, за ДА СЕ ПРИНАСЯ ПРИ ТЕБЕ ИМОТЪТ НА НАРОДИТЕ и ДА СЕ ДОВЕЖДАТ ТЕХНИТЕ ЦАРЕ.
12. Защото НАРОД и ЦАРСТВА, които НЕ ПОИСКАТ ДА ТИ СЛУЖАТ, ЩЕ ЗАГИНАТ, и ТАКИВА НАРОДИ ЩЕ БЪДАТ СЪВСЕМ ИЗТРЕБЕНИ.
16. Ти ЩЕ СЕ НАСИЩАШ С МЛЯКОТО НА НАРОДИТЕ, и ще сучеш от царски гърди, и ще узнаеш, че Аз, Господ, съм твой Спасител и твой Изкупител, Силният Иаковов.
Виж цялата статия на Николай Левашов "Блажени са бедните духом-2"
http://www.levashov.byethost16.com/articles.html