Много интересно , Злоядев. Благодаря. Добрал си се до ценен материал. Има два момента, които лично за мен не стоят така, но това не обезсилва основната идейна линия.
( Първия е за газовите камери - "конспиролозите" доказаха , че такива не е имало. Дори по време на Нюрнбернския процес не се е явил нито един оцелял лагерист, който да е виждал ЛИЧНО такава камера. Все били чували от чичо си , от роднини..., както вече знаем, Холокоста се оказа освен всичко друго и една многомилиардна индустрия. Но човъркането там е забранено - влизаш в затвора ако подложиш на съмнение официалната версия!
И вторият момент е - това дето работниците в кланиците си падали по алкохола, което било свързано със смъртта на животните..Понякога и учените ни разсмиват
Тези, които са направили този велик извод е трябвало да се огледат кои социални слоеве наблягат най-здраво на алкохола.. Досега не съм виждал нискообразован човек- трезвеник
или вегетарианец.Пият и пушат на поразия.. А в кланиците са възможно най-примитивните представители на хомо-сапиенса.)
Дето вика Титан , с растенията не би трябвало да е същото , както с животните. Вероятно феноменът си го има пак, но е пренебрежимо малък.
(Също както е с водата. Дори и в най-чистата изворна водица се съдържа микроскопично количество деутерий, който не е опасен в такова процентно съдържание, но приеман цял живот води до натрупване, което никак не е за радост... Затова се препоръчва структурирането на водата , тогава този деутерии се отделя)
В тази връзка трябва да се припомни, че човек е ПЛОДОЯДЕН по природа и откъсването на ябълката или ореха едва ли причиняват силни страдания на дървото. То си е живо и следващата година отново охотно ще даде плод. Друго е вече когато откършваш клони! Както бях споменал и преди - правени са такива изследвания - дървото реагира когато го чупиш. Интересното е , че човекът , счупил клон , дори следващият път само да премине покрай дървото без да му прави нищо , предизвиква същата реакция - сякаш дървото се страхува.