И при мен е същото с бабите, майките и роднините! Викат по празниците „...а нашия специалния с какво ще го гощаваме на празничната трапеза...”! И се сърдят и се цупят и все съм щял бил да се рaзболея! Не виждат, че от години даже настинка не съм хващал:)
Привет Kali1,2,3,4,5,6....n
Спанак,сега ще ти кажа една скандална работа...хехехехе..
:Confus_3:На роднините работата им е да вкарат човека,дърпащ напред в еволюцията си в батака.
И знаеш ли защо?За да са доволни и те като виждат, че не само те самите са вътре.Няма баба,няма мама,всички едно искат-да им последваш ти точно състоянието ,което сега им е присъщо.А то е една несигурност,страх и невежество.
Нищо,че приказката минава под знака ,на синовно-майчината обич или роднинската приемственост.Това е комуфлаж.Отдолу ,под всичко това-те искат традицията да се продължи.А всичко що е традиционно -води и до традиционните резултати.Сега погледни ги на какво ти приличат роднините на стари години...
И не само външно, но и отвътре.Погледни ги и запомни едно-под какъвто и предлог да им уйдисваш на акълите, целта е една-да те превърнат като тях самите след време.хехехехехех...
Ще използват личните ти привързаности и слабости, по отношение на традициите и правилата в обществото, за да те докарат до техните вътрешни и външни състояния.
И ако се опълчиш по- остро, ще бъдеш пренебрегнат от целия род, защото няма да си като тях.
Психиката е такава,че човек става добре, когато види някой по зле от него.И става зле, когато види някой, който е по-добре, по щастлив.Остави какво ти разправят глупости ,че не било така и "да си позитивен",хехехехе..тва са пак номера.А целта е една, ти като си позитивен , а те ще са негативни и силата ти ще потече към тях. След това ти ще приличаш на печена киселица.Знаеш ли как изглежда,тя..
.Доста е сгърчена , пък и адски кисела малка зелена дива ябълка...
toothТа тва ти викам ,зарежи ги отвътре ,а отвън бъди лукав и хитра маймуна.
Никой да не разбере ,истинското ти мнение.И знай едно-тези роднините, много дето са обичливи, са само инсрументи в ръцете на сили, за които и хабер нямат те самите .А тези сили са много , много интелигентни.Не можеш да ги излъжеш лесно.
Затова с роднините ако искаш да си добре, спазвай следното:лъжи ги в поведение, но не и в дума!Показвай не това , което си ,а нещо каквото те биха искали.Но като стигне до там, че да искат конкретни неща-например да си хапваш или правиш това и онова ,,което е удобно за тях,просто се прави на луд и дрънкай глупости.
Така ще минеш за слабоумен или за нещо друго.А целта е да не ти обръщат внимание, трябва да си невидим за онези могъщи сили, които управляват мислите и делата на близките ти.Ако те знаят , че си различен и още по лошо,че не искаш да се поправиш като тях-работата ти е спукана.Един ден ще те пречупят и ще станеш тяхно копие...
Ако си разбрал какво ти казах,хубаво,ако не ,забрави за тези мои думи.Други да не спорят с мен, нека приемат, че това си е просто едно глупаво откачено мнение,само за Спанака го казвам.