Здравейте,
открих ви преди една седмица ... и се влюбих.
/имам предвид форума и това, което прочетох/.
Вървя по пътя на осъзнаването от отдавна и от години обръщам внимание на здравословното хранене, но едва сега се замислих в дълбочина относно храненето с животински продукти...
Защо сега - налегнаха ме куп болежки - тип предоперативни, стигнах до биопсии и треперене за живота си... за щастие с добри резултати и сериозно, ама истински сериозно получих един силен ритник от съдбата да се вкарам в ред, преди да се погубя тотално. Защото съм сигурна, че всичко сами си правим.
Започнах гладолечение и съм вече 14 ден на плод с чай. Започнах го на майтап - първо реших да постя тази година, защото досега никога не съм. Отначало беше за малко, но с всеки ден, изумително - се чувствах все по- и по-добре, все по-и по-жизнена и енергична! Спря да ми се спи, да съм вечно изморена и недоволна, да съм агресивна - станах спокойна и ефирна! Всичко това толкова ми се понрави, че реших да опитам пък повече дни - чувствам се превъзходно от гладуването - прочетох доста неща по темата и така попаднах и на вас - от няколко дни обмислям серизоно да не се завръщам към храненето с животински продукти. Все повече съществото ми го желае!
За момента съм решила да направя 20 дни гладуване плюс 10 захранване и след това се надявам да продължа на суровоядство, но материята ми е толкова нова, че ще се нуждая от вашата подкрепа. Съпругът ми все повече се настройва на същата вълна, въпреки че видимо няма нужда от подобни режими - идеално тегло има, няма болести. Аз с гладуването досега смъкнах 6кг, но имам още много излишни.
Имам две деца - момиче на 7г, и момче на 2г. Малката винаги се храни изключително разделно и просто - тя е един вид суровояддка по природа, сега се замислям, че природата си знае работата и постоянно всички я карат да яде месо и млечни, а тя не желае, просто не ги харесва. Синът ми пък много ги обича. Осъзнавам, че е в мои ръце да моделирам навиците им за хранене все още и исках да разбера как стои въпросът със суровоядството при децата. ще се радвам на всякакви ценни съвети и линкове към теми по този въпрос.
Това беше вкратце от мен. Да видим докъде ще я докарам