Здравейте от мен!Никой не ми отговори на увода, но аз не се отказвам
:)Аз съм начинаеща в суровоядството, но искам да науча и разбера повече неща. Чудя се защо е толкова малко информацията за здравословното хранене по медии,списания дори огромни билбордове ни се навират в очите всеки ден да рекламират преработени храни пълни с боклуци,а прясната храна остава набутана в девета глуха.Хората трябва да имат избор,а за да имат такъв трябва да имат информация.Не всеки има време да рови в нета и да чете книги, живота днес е динамичен и труден.Рекламират се постоянно шоколади,вафли саламчета,гадни наденички, лекарства и дори витамини ,които ще ни направят едва ли не супермени.И когато човек не е могъл сам да се информира попада в омагйосания кръг на плуфабрикатите и консервите които така лесно му се навират постоянно в лицето.Не искам да е така ,трябва да се знае и когато човек знае истината и пак си гриска мазните пържинки и захар вече ще друго. Моля да ме извините ако съм досадила на някой,но това ме гложди отватре и исках да си кажа. Понякога ми е многотрудно да се боря с закостенелите разбирания на родители и приятели,които дори ме изкараха вече че едва ли не съм в няква секта и ако продължавам така ще умра от глад. Затова съм много доволна че ви има вас.
Надявам се денят ви да е ползотворен и вдъхновен! МЕРСИ..
)