Форум Земя назаем

Моля влез или се регистрирай.

Влез с потребителско име, парола и продължителност на сесията
Експертно търсене  

Новини:

Автор Тема: Здравейте и от мен  (Прочетена 2104 пъти)

mamiha

• New
  • *
  • Неактивен Неактивен
  • Публикации: 4
Здравейте и от мен
« -: 09-10-2009, 11:10:42 »

Привет, мили хора!  :bleh
Много ми е приятно да се запознаем, казвам се Мила и от 10 години съм вегетарианка.
Основната причина, поради която предприех тази промяна в живота си е,...че просто обичам животните! Това беше моят начин да кажа НЕ, на безобразния начин, по който се отглеждат животните за месо, кожи..., недопустимо жестокия начин, по който биват умъртвявани и...много други абсурдни факти.  :-[
С времето, разбира се се добавиха и мнооого други "за" вегетарианството, защото това не е просто хранителен режим - за мен това е начин на мислене и съответно начин на живот.
Поздравления за страхотния сайт!  :Content_14: Намерих много интересни и полезни неща, и благодаря на всички, че ви има, и то тук, където толерантността и уважението към личния избор на всеки...не са сред най-често срещаните качества...
Активен
"Fear leads to anger, anger leads to hate, hate leads to suffering"...

Даниела

• Hero Member
  • Неактивен Неактивен
  • Публикации: 1580
Re:Здравейте и от мен
« Отговор #1 -: 09-10-2009, 11:51:54 »

Добре дошла mamiha  :love_006 - emotloader:
Активен

ДарбиМак

• Hero Member
  • Неактивен Неактивен
  • Публикации: 589
« Отговор #2 -: 09-10-2009, 12:33:44 »

Мамиха, здравей! Много мило, че се представи и ти харесва нашия форум.  :love_006 - emotloader:
Активен
Намасте :)

Petko

• Hero Member
  • Неактивен Неактивен
  • Публикации: 2359
    • facebook
« Отговор #3 -: 09-10-2009, 12:36:20 »

Добре дошла, Мамиха!
Я разказвай как се храниш? Как живееш и т.н. ;)
Активен
“Постоянното развитие е природен закон и този, който постоянно се опитва да поддържа своите догми, за да изглежда последователен, изпада в затруднено положение.” Махатма Ганди

“Най-важното нещо при храненето е да ядеш с благодарност.” Петър Дънов

Лейла

• Sr. Member
  • Неактивен Неактивен
  • Публикации: 313
« Отговор #4 -: 09-10-2009, 12:53:22 »

Добре дошла и от мен, когато решиш и на мен ще ми е интересно да разкажеш малко повече за себе си и режима ти:)
Активен
Самотата е най-скъпо платената свобода.

mamiha

• New
  • *
  • Неактивен Неактивен
  • Публикации: 4
« Отговор #5 -: 09-10-2009, 14:16:02 »

За съжаление все още не съм минала на суровоядство...даже и пълен веган не съм, но ям предимно плодове и зеленчуци в сурово състояние или на пара. Не пуша, не пия, включително и кафе, компенсирам с огромни количества чай. Стремя се всеки ден да изпивам по един прясно изцеден сок, било то от плодове или зеленчуци,...или пък смесен.
Преди време се занимавах редовно с йога и се чувствах наистина страхотно. В момента съм само на...домашни тренировки - използвам кростренажор...що-годе редовно, но като цяло доста съм изоставила спортуването...трябва да се взема в ръце някой ден   :whistling2 - emotloader:
Правя прочиствания - на дебелото черво, на черния дроб през пролетта, гладуване с плодове...За съжаление не съм много сериозна, но се стремя да обръщам внимание на организма си и при някакво неразположение да взимам мерки.
Абсолютен привърженик съм на алтернативната медицина, използвала съм различни методи на лечение.
Всъщност откакто се помня лекасрства не пия, с изключение на един антибиотик преди 4год - 2 дена след като го спрях, направих страхотна алергична реакция, наложи се да лежа в болница и... за пореден път си казах, че съм до тук с това "лечение".  Ми...това е в общи линии...
Надявам се покрай вас и вашите съвети много скоро да променя към по-добро режима си на хранене и всичко останало.  :fluretaa:
Весел и позитивен ден на всички!  :Content_22:  :peperudi:

Активен
"Fear leads to anger, anger leads to hate, hate leads to suffering"...

rima

• Hero Member
  • Неактивен Неактивен
  • Публикации: 512
« Отговор #6 -: 09-10-2009, 14:42:32 »

Привет   :kisss:
Активен

vasilena

• Hero Member
  • Неактивен Неактивен
  • Публикации: 1059
« Отговор #7 -: 11-10-2009, 19:31:44 »

Здрасти и от мен,mamiha ;)
Активен

Mariya

• Sr. Member
  • Неактивен Неактивен
  • Публикации: 477
« Отговор #8 -: 20-10-2009, 23:04:55 »

Здравей и от мен! :love_006 - emotloader:
Активен
Бъди като тревата - изправяй се, когато те газят ! Бъди като кокичето - намирай топлина, дори в снега ! Бъди като звездите - близка и далечна, даряваща любов и светлина!

Atanassia

• Full member
  • Неактивен Неактивен
  • Публикации: 169
« Отговор #9 -: 21-10-2009, 11:44:15 »

Здрасти :Content_22:
Активен

Страницата е създадена за 0.124 секунди с 24 запитвания.