Здравейте, страхотен сайт, просто нямам думи
има много теми за пречистване за здраве, моето е малко по особено, за лечение, както бях писал в друга тема, злоупотребявал съм с алкохол, но от 4 месеца съм само на салатки и сокове. Засега стабилизирах положението в смисъл нямам болки като в началото на кризите, но съм твърдо решен да започна един нов живот по здравословен начин.
Най вероятно пречистването ще започна на 21 май, като преди това ще повторя пречистване на дебелото черво и ... въпросите започват от утре
Всъщност ще си напиша симптомите, да се знае, някъде четох че не е препоръчително да се прави процедурата когато не си много добре.
Лоши симптоми - болки, вече понякога, но преди около 2 месеца си беше сериозно. Минал съм на процес анаеробия
(имам повишено производство на сн4, т.е. газове) което пък било симптом за камъни и пясък.
Добри симптоми - спя добре, апетит много добър, нямам торбички, надебелял съм (това го казвам защото изчетох сумати ти работи за една лоша болест от алкохола, признавам си страх ме беше да отида на лекар)