Здравейте приятели,
от известно време следя прекрасния ви форум и много се радвам, че откривам толкова съмишленици.
Самата аз от доста време се интересувам от лечебно гладуване и самостоятелно съм провеждала няколко големи курса на разтоварване с плодове и билкови чайове по системата на Лидия Ковачева от по 30-40 дена. Правила съм и кратки курсове на пълен глад от по 3-4 до 10 дена. За последно правих през пролетта 10 дена на фрешове и зелен чай и се чувствах прекрасно.
На теория съм добре запозната и с книгите на Пол Брег (бях един от редакторите на Чудото на гладуванено, Ябълковият оцет и още няколко негови книги, които излязоха на български). Големият ми проблем обаче е, че винаги засирам (с извинение) нещата при захранване... Първите два-три дни издържам и се захранвам по схемата, обаче после загубвам всякакъв контрол и започвам да се тъпча неконтролируемо - основно със салати, но все пак успявам да си докарам отоци по глезените...
Вече трети ден съм на пълен глад, надявам се да ги направя 20-25 и после да успея да се захраня правилно. Решила съм да стана пълен суровоядец.
Моля ви, помагайте! Отворена съм за всякакви мнения, съвети и препоръки.