Здравейте, приятели!
Попаднах на този Форум, атмосферата ми хареса и реших да се регистрирам. С някои тук се познаваме лично, с други задочно от други сайтове.
Падам си по суровоядството, което изпробвах върху себе си в студентските години, които бяха тежички за мен. Издържах се сам и работех като сервитьор до малките часове. Спях средно 4 часа на ден и по едно време взех да го закъсвам - нямах сили вече за нищо, а отказването не е алтернатива за мен. Излишно е да споменавам, че дотогава се хранех "правилно", със "силна храна"! След разочарованието от сблъсъка с академичната наука за мен беше повече от естествено да се съмнявам в това, което се опитваха да ми набиват в главата моите преподаватели. Сетих се за една книжка, която бях чел в девети клас - "Разговор в писма" на В.Л. Леви и от там започна всичко. Изхвърлих месото от менюто си, млечни хапвах рядко (кисело мляко, сирене, кашкавал), основно се хранех със сурови плодове, зеленчуци и ядки. И чудото стана - енергията ми се върна! Направо литнах! Всичко си дойде на мястото и редиците на суровоядците се попълниха с още един верен приятел!
Хайде, наздраве с един фреш от моркови, зеле, броколи и целина, дело на най-експлоатирания уред в къщи!
Ако мога с нещо да помогна - свиркайте!