Да, там съм от 2005та, но започнах да се храня и тренирам по тяхната методика през 2007. Възможно е да се познаваме
Резултатите ми са повишаване на активното тегло с около 5 кг, много висока двигателна култура и издръжливост. За съжаление %-а мазнини пада само ако съм на суровоядство, затова смятам вече да съм стриктна.
Принципно храненето с мазнини действа много добре на някои типове хора, но опитът показва, че аз не съм от тях. Книгата на Малахов "Без прочистване няма здраве" ми помогна да разбера от кой тип съм аз, а именно този, за който е противопоказно да се приемат всякакъв вид слузообразуващи (животински) продукти. За справка, през тези близо месец и половина, в които бях на чисто, разделно суровоядство, свалих 6 кг. За съжаление вече (след още 2 месеца) си ги върнах и днешното измерване на мазнини го потвърди недвусмислено. Въпреки това, по-големият ми проблем е акнето...локалното лечение е безмислено, след като продължават процесите в тялото, които водят до появата на досадните пъпки. По повода днес си взех корени от хрян
Най-полезното нещо, което се научих, е да слушам фините сигнали на тялото си, а на тялото ми сега му е тежко. Смятам да пробвам житния режим от тази Неделя, когато е Екадаши, след което да си направя последователно прочистване на червата и черния дроб по време на постите (уикендите).
Лятото мотивацията ми растеше с всеки ден, независимо че през 2 часа огладнявах
Друго си е като си свиканл на мръвка, въпреки че аз го ядях на сила, никога не съм обичала месо...
Та така
успех на всички, във всичко и отново благодаря, че ви има