Привет на всичи. Вие май се забавлявате в този форум?
На повечето от вас съм виждала постовете от сайта земя на заем, но тук май също има, какво да се чете.
Обръщам се към всички за съвет. От няколко години майка ми има здравословни проблеми (полип на пикочния канал, атрофия на лигавицата на пикочния канал, пукнат прешлен, гастрит, зърнест черен дроб, не съм сигурна, че така се казва точно, изтънена лигавица на матката и може би още нещо
). От години и говоря, че трябва да премине на суров режим на хранене, ефекта, от милионите изприказвани приказки, е че спря да пие прясно мляко, яде повече плодове и зеленчуци, но нищо повече. Направиха й 2 операции за отстраняване на полипите, но атрофиралата лигавица не се възстановява. Вчера дори се поскарахме малко, защото някакси е глуха за всичко, което й казвам. Знам обаче - не е това пътя. Купила съм книгата "Основи на здравето" на Малахов и на Олга Елисеева" Тайната на неправилните диагнози". Ще й ги връча, за да се образова. Иска й се някой да й даде хапче и с него да оправи всички проблеми, и отказва да повярва, че такова хапче няма.
Та, ако някой има идеи, как да я накарам да направи прочистване, или пък идеи за някакви рецепти , не знам и аз. КАквото и да ми дадете като информация, може и да свърши работа.
Извинявам се, че навлязох с "тежката артилерия" в този така прекрасен форум.
Поздрави на всички вас