Здравей,
много ми е мъчно за теб и за нещата, които описваш, че те мъчат. Млада жена си, в разцвета на силите си. Мисля, че трябва да вземеш и да го пребориш това нещо! Ти си по-силна, сигурна съм!
Това потене, безсъние и умора ми бият на хормонални проблеми. Знам, че са скъпи изследванията, но сигурно има начин да се направят, за да видиш кое не е на ред и да почнеш да пиеш хапчета за регулиране на хормоните. Не знам от къде си, но потърси помощ в София. Ако разчиташ на провинциални доктори ... при всичките ми уважения, ама ... в София останаха специалистите.
Много е важно също да си почистиш тялото. Имаш ли сокоизтисквачка? Ако не - виж в Продавалник - там има и втори употреби за 10-тина лева.
Казваш, че си безработна ... те продуктите за изтискване също пари струват ... за твой късмет вече е пролет и скоро ще е пълно със зеленолистни особено.
Знам, че гладуването е страшно, но трябва да си намериш някакъв вариант, при който ядеш минимални количества храни и то само сурови. Забрави за известно време за готвени неща.
Този колит, който толкова те притеснява, може би е дисбактериоза от антибиотиците. Дай шанс на полезните бактерии в теб да надвият лошите.
Не се страхувай, че може да ти стане зле от гладуването и прочистването на сокове. Това са очистителни реакции, които минават.
Ще се справиш, ей! Сигурна съм!