Здравейте Суровоядковци!
...от близо месец се разхождам из zemianazaem.com. Тук ме отведе Nik и желанието ми за пълноценен начин на живот, желанието да преодолея вредните навици, които допринесоха за влошаване на здравословното ми състояние.
В забързаното ежедневие предимно се хранех със суха храна и не след дълго последствията бяха налице - проблеми със стомаха и храносмилателния тракт. Не бях особено по готвените ястия, месото /пилешко и риба/ все по-рядко присъстваха в менюто. При самото приготвяне аромата на пилешкото ми стана неприятен и месоядството приключи. Мислех, че ще ми бъде трудно спирането на млякото и млечните продукти, особено сутришното мляко с малко нес /за аромат/, което обожавах... но безпрблемно и от раз сутрин започнах да се будя с топъл билков чай с лъжичка мед. Не съм се чувствала така Свободна до този момент, истинско щастие си е!
Искам да пренеса в света на Суровоядковците и най-скъпото в моя живот същество – седемгодишната ми дъщеря. Вероятно ще се случи бавно и плавно ...в търсене съм на правилният начин!
Може би темата вече е засегната, но все още не съм стигнала до нея. Ще ми бъдат полезни съветите на мами и татковци, които вече са извървели този път!
Поздрави!