Здравейте. Предварително моля да ме извините за включването ми тук, но не попаднах на подходяща тема. Имам нужда от технически support
Входящите /лични/ съобщения с определен лимит ли са ? Преди няколко дни след съфорумско смъмряне (от страна на някои събеседници, които заради мен се регистрирали в скайп и социалната мрежа
) разбрах, че всъщност не получавам "новите/непрочетени" съобщения тук. И понеже в регистрационната форма съм ползвала e-mail, който рядко ползвам, нямаше как да предположа, че е станала някаква системна може би , не знам грешка и съответните са се натрупали в спам отдела в пощата в абв ( със задна дата от средата на декември, явно че оттогава не ги получавам тук) Днес реших, че ще занимавам със себе си някой от подържащите форума лица, но уви и тази опция не ми се позволява - да изпращам съобщения. Нищо не съм пипала по базовите настройки, откакто съм се регистрирала тук. Бихте ли ме консултирали как мога да си помогна? Евентуално да изтрия всички писма ? Ако е невъзможно - здраве да е
Извинявам се , че занимавам аудиториятa със себе си !