Имах такъв проблем до скоро. Мисля, че ми се получи след като правих опити да ям едни люти чушки - все гледах как хората ги ядат и ахкат колко са хубави
Отначало езика просто ми пареше доста време, и един ден забелязах този бял налеп - от средата, назад към гърлото. За себе си веднага реших, че са гъбички и започнах сутрин и вечер да го търкам със сода. Опитвах и след всяко хранене да правя гаргара със содата. Ей, упорита работа! Да уточня, че през това време пиех клеева тинктура и някои други антипаразитни препарати. Някъде по това време една зъболекарка ми каза, че имам "географски" език. До колкото знам, това е признак на опаразитяване на организма. И така, сега вече нямам проблем с налепите, но не съм спирала с търкането на езика със содата - сега вече само сутрин. Спря и паренето, както и всякакво усещане за болка по време на това третиране. "Географските" характеристики не мога да кажа дали са отшумяли напълно, сякаш има още какво да се желае, но се надявам сега с плодовия режим и това да се оправи.
Та, сестра ти трябва да е много упорита, за да реши този проблем...Успех й пожелавам, че е много неприятно...