Значи, Гроу, искаш да кажеш, че всички семинари трябва да бъдат безплатни? А лекторът, освен че трябва да говори безплатно няколко часа, трябва да заплати и от джоба си
за наема на помещението? Да заплати, да поговори безплатно и да си иде у дома с чувство за изпълнен дълг ?
Интересна идея..
За пръв път чувам, че трябва да се работи безплатно..
След като се възмущаваш, че някой взима пари за работата си, значи ти работиш безплатно?
Кажи какво работиш, ще идваме при теб!
Гроу, кажи честно, каква е твоята мисия тук - да посочваш на заблудените съфорумци кой тук е алчен и кой е лош ли ? Защото те без теб не могат да го разберат ли ? Имаш ги за дебили ? Ти - умният , а те - неандерталците?
ВТОРО
Ти лично може да си наясно с конкретната материя, но други може да не са ! И да имат потребността да чуят ВОВ !
С твоето отношение към тях ти им се подиграваш, че те не знаят това, което знаеш ти!И че ще дадат 25 лв, за което ти никога не би дал ? Много духовно, много извисено , няма и дума..
А те подиграват ли ти се когато ТИ плащаш за услуги в области , в които си невеж?? Или викаш, няма такива области - ти всичко знаеш и всичко можеш??
ТРЕТО
Съгласно правилата на форума ВОВ ИМА ПРАВО ДА ПРОДАВА продукти и услуги!! И с нищо не е заслужил някой да се гаври с "офертата" му! След като силно те дразни, че някой ще спечели лев я от семинар, я от продукт, мисля, че мога да те ощастливя да си начешеш крастата - ще ти пратя голям списък с лектори, които вземат не по 25, а по 250 лв на ден! Пиши им на всички колко са алчни! И какви гадове са. И се удовлетвори .
ЧЕТВЪРТО
Да обвиняваш точно Вов , че бил алчен , означава две неща - или че не си поглеждал неговите постове, или че май не оценяваш информацията , която се съдържа в тях.
Човекът е дал толкова много от себе си , а ти го захапа, че щял да спечели 50- 100 лв от един семинар... ( да не мислиш, че ще има пълна зала? Ще е пълна ако лекторът се казва Емилова..И която едва ли ще знае половината от това, което знае Вовата.. )
ПЕТО
Някой ако се чуди защо бил "умрял" форумът - ей за това е умрял! Защото сме принудени да четем подобни "стойностни" постове..
ШЕСТО
Гроуи , приятелю, ти си невярващ, но надзърни все пак някой ден в библията ..
И виж кой грях е на първо място там! ЗАВИСТТА!
Ако не завиждаше, нямаше да ти пречи Вов с 25 те лева за семинар, нямаше да те дразни и бате Бино , че продавал Тодикамп, АСД-2 и още някой и друг препаратец.. ( ама иначе това, че 6 години споделя безрезервно и безплатно информация ,трупана и осъзнавана десетки години.. не ти прави впечатление..)
След като потребителите са супердоволни и признателни, какво лошо има да си платят за нещо, което върши работа? Ти не си ли плащаш за тоалетната хартия или за чорапите, които си купуваш?
Или сам си ги произвеждаш и тях?
СЕДМО
Предполагам, че Вов силно се е обидил..Няма да допусна заради с нищо непредизвикани обидни коментари да напускат членове , които са ценни за форума! Така както напуснаха Роми и лунното момиче ( purelove) . ( тогава не се намесих, мислех, че интелигентни хора ще се разберат.. и сега чувствам вина.
)
Ако ще и 5 човека да останат в този форум - общуването ще се води така , както си го мечтаеше и МЕР - цивилизовано, с добър тон , с добро разположение на духа ..
Заключвам темата, ако ще отговаряте, пишете в чесалката. Заключвам за да не се обижда допълнително ВОВ!
Иначе аз лично не се обиждам или възпалявам, ясно е , че така или иначе винаги аз съм лошият
когато направя някоя забележка .
( аз и затова предложих на Вов - темата да се пусне в раздел "съобщения" и да се заключи за излишни
/ меко казано/ коментари. )