Даниелка , оправи ми настроението за няколко часа напред
За мозъка , за черния дроб , за капилярната система ( свиват се, след първоначалното разширяване! , което пречи на работата им по снабдяване с кислород , хр. вещества и детоксикиране.. ) - няма полезно количество алкохол!! Платените ( от бизнеса ) публикации за "ползата" от вино,шоколад,кафе и др. подобни продукти си имат своето логично присъствие.. , аз ако бях в тоя бизнес щях да се грижа даже ежечасно! да се тръби за това, както се прави и с Кока-Кола
Още повече, че и трите изброени са ПРИСТРАСТЯВАЩИ. И бизнесът е супер наясно , че при този тип "храни" "малко количество" - една чашка, едно парченце, .. има само при единици хора .. За останалите става въпрос за каси и за кашончета ..
Интересно колко често се пише за ползите от продукти , зад които стоят големи пари и почти никога не се пише за лук, чесън, коприва, бъз, червено цвекло, прашец ..
Човекът от статията имал деменция , защото не пиел вино..
откъде ги намират такива лауреати , да се пръснеш от смях - малко е
Когато един продукт има и ползи и вреди, моралът изисква да се споменат не само ползите ..
Затова най-точно го е казал тоя , който го е формулирал така : "Този,който пие вино, не знае за вредата от него. А този , който не пие - за ползата "