Здравей Савина!
Аз все още не се храня здравословно, но един ден и това ще се случи. Аз бях в твоето положение дълги години, има няма петнайсетина. С перфекционизма, планирането на храненията, смятането, незаспиването, четенето на литература, спортуването и т.н Включително и липсата на менструация за близо година. Е не съм си слагала инжекции, открих едни билки и те ми поомогнаха. Но това което искам да ти кажа е че четенето на книги и форуми е добра идея но не е достатъчно. Според мен трябва да се научиш да живееш без да си фиксирана в храната. Тогава вече избери начина си на хранене. При мен се получи много страннно. Значи-забременях и си казах ...е сега ще стана 100кила като се знам, после си помислих..хм сега не мога да правя диети, така че ще си хапвам каквото искам, пък каквото ще да става. И какво стана мислиш...ами вече не ми се ядеше.Та до днес. Сега ми е странно , как съм се измъчвала забранявах си тоооолова много неща, че те се превръщаха в изкушение за мен. И като ми паднеше пердето изяждах всичко живо. Та така...просто не мисли за храна известно време. Тогава от само себе си ще избереш храната която е подходяща за теб.
Успех!!!