Благодаря, Чери!
Правя всяка година пречистване. Правила съм и на Лидия Ковачева,но без резултат, както и на Хулда Кларк, а също правя регулярно и пречистване чрез клизми, както и по други начини - чрез прием на определена храна - отделно освен тези сладки неща, не консумирам почти никакви "вредни" храни, старая се да махам нитратите и пестицидите от плодове и зеленчуци, на които не знам колко е качествен произхода, доколко успявам е друг въпрос
Наскоро четох, не знаех, че един от симптомите на ПМС е именно гладът към сладко, както и когато имаш повишено ниво на естрогени....което също пък води до ПМС...
Не съм си правила изследвания, но съм склонна да вярвам, че наистина имам високи нива на естроген. Както писах, опитвам се и доста ограничавам сладкото, но явно не е достатъчно за съжаление.
п.с. Относно Лидия Ковачева искам да споделя моят опит - може би някъде греша, но опитът ми беше катастрофален. Преди да започна пречистването изчетох какви ли не форуми, книги, мнение и опит от хора и си казах започвам. Като вметка винаги съм имала "ниско" кръвно 60-65/90, но никога не съм припадала, чувствала прекомерна умора или отпадналост...започвайки курса с цитрусите, още на втория ден се почувствах адски изморена и отпаднала, на 3,4 ден започнах да повръщам от приема на вода, имах чувството че всеки момент ще припадна и когато си легнах, спях почти цял ден - толкова отпаднала се чувствах...не знам къде сбърках и какво се случи с организма ми, но изобщо не "летях" и не се чувствах "пречистена" ... пак казвам, едва ли е бил толкова запушен организма ми, защото много внимавам какво консумирам и имам голямо отношение и уважение към храната.