Току що свалих и трите и книги, на руски са но какво пък, мисля да прегледам това целебно хранене най-после , все го отлагам
Ако на някой му се чети на руски да
Чудно ми е след като тялото е близо около 50% белтък, как може да се живее дълго с доста малко белтъчини в менюто. Вярно не са от най-калоричните храни но са важни.
За Азот щом иде реч на едно мнение сме!
Предполагам, естесвено не знам със сигурност, но ако работи този механизъм за усвояване на азота от въздуха и правенето на всичкия набор от аминокиселини нужни на тялото, това трябва да става при супер чист организъм, организъм който е занемарил общоприетия маниер на хранене и е на съвсем друго ниво на съществуване!, тъй си мисля
Да видим след като прегледам книжата, дали ще ми се промени мирогледа, дано, и аз да науча нещо ново, че отдаван все едно и също си знам
, иначе не приказвам за високо белтъчна храна, а за достатъчно белтъчна че да няма недостиг в тялото.
Но сподели ако ли не белтъците, кое е проблема който ни тежи?