изпревари ме с отговора си
, затова ще добавя още нещо най-отдолу.
Ами аз като тъп и упорит, продължавам да си задавам въпросите, макар да ми е ясно , че отговор няма да има ( и друг съм го правил и пак е било същото
само се изнервят питаните
)
Нека пак да си поставя въпроса, но по друг начин :
Може ли една вегетативна дисфункция да бъде диагностирана с термовизуална диагностика? ( както ти препоръча )
Знаем, при термовизуалната диагностика светват различни части от тялото ни с различни цветове.
Коя наша част трябва да светне, за да кажем - " О , да , тук имаме вегетативно нарушение "
Мисълта ми беше, че това състояние ( а то е мн. вероятно в случая ) не се диагностира по
този начин
Други са подходите )
Като отиде на термовижъна ( за което в София ще му вземат 80 лв ) и му "светнат" например черния дроб и стомаха, това неправилно ще бъде изтълкувано като
"проблеми в черния дроб и стомаха", и човекът ще бъде погрешно насочен към гастроентеролог. А причините за тези проблеми ща бъдат съвсем другаде
, нещо което с тази диагностика не може да се види. Докато с помощта на капиляроскопия - може
Десска, това , че лекарите изписват някакви хапчета, не означава , че нервновегетативната система е излекувана
и че въобще знаят какво изписват