Блогът ми вече го няма, и за добро, щото не ставам за писател.Тои беше по-скоро дневник на Liver Flush-овете ми. Нещо такова "Вчера изпих 1 литър ябълков сок. Днес си направих liver flush, излезнаха три 16мм камъчета, пет 10мм, и стотина малки като леща, бля-бля-бля... " Но не ставам за писател, и не мога да пиша увлекателно. Трябва да зема да си намеря записките обаче, и да ги постна тука, ако не за друго поне за смелост на хората които се чудят в момента да си направят ли , или не Liver Flush.
Здравословен живот - аз съм по скоро желаещ да води такъв. Работата ми, и градът в които живея обаче ме затрудняват, и в никакъв случаи не мога да твърдя че го правя. Дори напротив. Трика е да се справяш въпреки трудностите наоколо, и като ви чета тука се надъхвам, и мобилизирам повече.
Меркола, рекламира, но се е случвало и да спре да рекламира, и да разправя че не можел вече да препоръчва едиквоси, защото едикаквоси вече не било ок , и т.н. А миналата седмица сестра ми ми разправяше че Меркола ядял само някакво бизонско месо, и то сурово. Сготвено на много ниска температура, чисто месо, е може би единственото месо което искам да консумирам и аз.