Веселко, добре дошъл във форума!
От това, което пишеш, стигам до извода, че нещата са почти еднопосочни - извинявай, че съм толкова директен, но не мисля, че мога да те залъгвам. Майка ти е много вероятно да има сърдечна недостатъчност - това е диагноза, която почти еднозначно може да се установи. При такава диагноза не е странно, че прави отоци. Също не е странно, че на 91 години кожата е изтъняла - липсва колаген. При хората, живеещи според масовите стандарти, това е неизбежен процес. В комбинация със сърдечния проблем, нещата - за мен лично - трудно биха могли да бъдат други. И все пак - какво може да се опита (без каквито и да било гаранции за успех)?
Няколко неща: смрадлика - компреси/лапи, водорасли хлорела и АФА (най-добре в комбинация - на прах или таблетки/капсули), сребърна вода - вътрешен прием и външно третиране на раните. Откровено казано, не мисля, че ще има кой знае какъв ефект, но може да се пробва. В посока билки може да се мисли още.
Другите съфорумци може да препоръчат и други неща. Но в твоя случай не очаквай кой знае какви резултати - на тази възраст организмът няма достатъчно потенциал за възстановяване (без да броим някои изключения).