Чери, понякога се налага и да се поспи
Ей, ако не се появи някоя хлъзгава и провокативна тема, никой няма да си направи труда да напише и ред
Не помня откога не е имало толкова постове за един ден
По общите приказки винаги сме много силни , в конкретиката обаче - олекваме
Ileen, въпросът ти е юридически и е далеч от компетентността на този форум. Подходящото място за задаване е във форума на юристите. (лекс.бг май беше ) Специфична материя, с която са запознати малък кръг хора дори от юридическите среди. Но най-първото нещо , което бих направил аз ,( и което е близко до ума ) , е да звънна в самата клиника.
Възможно е те да са имали вече пациенти от България и "пътеката вече да е била проправена". А и държава "България" съществува , но вече почти формално..Почти всички нормативни актове вече са синхронизирани с европейските.
Така че тук отговор не очаквай по така зададеният въпрос.
Тук можем да ти бъдем полезни с информация как да се вдигне шанса от ЕСТЕСТВЕНО забременяване.
Не бързай да отговаряш, че това е категорично невъзможно..
Имаме близка приятелка, на която, при операция лекарите повредили тръбите и й казаха , че и чудо да стане - тя никога няма да забременее! Невъзможно било. Те си осиновиха детенце ( циганче!) и си заживяха нормално и сплотено. След 8 години сключиха и църковен брак ( имаха само официален ) и веднага след това им се роди нормално и здраво детенце.
( може и случайно да е , не знам.. )
Има много още случаи, при които след осиновяване се ражда и собствено дете. Тук Каси е права , разбира се , не с тонът , който е използвала
В много случаи нещата явно са кармични..Което не означава, че не могат да се променят! Понякога може..Имам един добър приятел. Неговият баща се самоубива навремето. Та моят приятел се жени, но въпреки множеството опити ( ин витро ) , той няма деца. Интересното е , че и в семейството на
брат му също нямат деца..
( не знам , може и да е случайно )
Ако се включи Елия, съм сигурен , че може да каже много по въпроса. Свържи се с нея.
Каси, тук не говорим по този начин ( предполагам си го забелязала преди да се регистрираш )
А и ти самата нямаш интерес от такъв подход, защото засегнеш ли достойнството на човека, не чакай да иска да чуе какво му казваш, дори да му говориш най-правилните и най-мъдрите думи..