Здравейте приятели,
много благодаря за сайта, страхотен е, попаднах на него търсейки лек, но доста кураж ми трябваше за регистрацията и да опиша проблема си. Незнам, срам ме е от мен, но живота е такъв, какъвто си го направиш, а явно аз не съм карал точно по правилата,
, проблема е че и до скоро изобщо не съм предполагал, че правя нещо толкова страшно, всъщост стига съм увъртал, ето и проблема ми.
В продължение на 17 години съм си пиивал, не съм имал лошо пиянство, просто за тонус, за да се чувстваш добре, за да избягаш от проблемите и други за да ... Тук като казвам пиивал, това значи 2-3 пъти в седмицата по 150-200 мл водка, в смисъл не да паднеш под масата, но редовно явно
Преди няколко месеца получих първата криза, имах тъпи болки в областа на черния дроб, които преминаха след известно време. После пак пих и пак криза, на третия път се уплаших сериозно, спрях и цигари и алкохол. Последната криза трая 2 месеца, взимах Карзил, пиех ябълкови, моркови и др. сокове, направих си пречистване на дебелото черво и изобщо се запалих много от този саит, но не съм писал досега, както казах срам ме беше.
Логично е да ми зададете въпроса защо не съм отишъл на лекар, страх ме беше, да чуя диагнозата, с времето разбрах че нямам симптомите на една болест, където не искам да и пиша името, предполагам че в скоро време ще отида на лекар все пак.
Засега обаче целта ми е да премина на здравословен начин на живот, ям мнооого салати, пия сокове и другия месец съм планирал да си направя пречистване на дробчето, но ще имам някои специфични въпроси свързани с моето състояние ... но ще си отворя нова тема на подходящото место
Съжалявам ако съм досадил на някой с моите проблеми, за което моля да бъда извинен. Още веднъж страхотен саит, който ми помогна много и ми даде надежди