Привет казвам се Добрин и съм съвсем нов,... по-точно, абсолютно невеж по отношение на храненето си досега. За себе си мога да кажа, че търсейки духовното Начало все повече разбирах, че не само живея неправилно, но и храненето ми е неправилно!... Така достигнах до откровение, което вярвам е от Бога, че трябва да направя нещо, но не знаех какво. И така един ден, мой приятел ми заговори за резултати от преживяването на човек, след следване инструкциите от книгите на Пол Брег. Вътрешно усетих, че това е момента и си поръчах всичките му книги. Това, което прочетох, като обща "култура" някак си съм го знаел, но не и приемал на сериозно, защото света е достатъчно извратен, че и да видиш Истината,... по-точно да я чуеш,... едва ли ще я повярваш! Защото лъжата толкова се е повтаряла, че Истината идвайки,... откривайки ни се,... ни се струва за абсолютна лъжа. Сърцата ни толкова са вкоравени и духовно мъртви, че освен за "...рибата и хляба..." за нищо друго не мислим! Както казват, сме се превърнали в човеци, които "...живеят за да СЕ ХРАНЯТ (чревоугодничът)...", а трябва да бъде обратното!
Споделям истинската ми "позиция"
Започнах по малко да променям храната си. Не съм наясно с много неща, все още. Всичко е някак си хаотично, но знам, че всичко с течение на времето ще си дойде на мястото! Човек без Знание е като мъртвец,... но Знанието придобивайки зрялост (чрез опитности) се превръща в Мъдрост!
Имам един въпрос! Може би глупаво, но... Започвайки разходките си вечер (и не само вечер) за упражнение за дишане и повече кислород, обикновено накрая, преди да се прибера си поемам дълбоко въздух и се протягам. И в този момент се случва нещо,... направо ми се завива свят и ми причернява! ... Какво е това? Опасно ли е? На какво се дължи? И не трябва ли да го правя?
Ако някой ми отговори, ще му бъда благодарен!
Поздрави
Добри