Здрасти на всички,
Направо потресаващо ,че чак сега се включвам-не инкогнито.Казвам се Емилия и съм от София.На 22 години.Доста неща са ми в главата -така да се каже ,имам много раностранни интереси- история,барабани,йога,фотография,компютри,журналистика. Не знам дали един живот стига за всичко ,което човек може ,а и иска.!.!.Искам да съм като онзи Сен Жермен-никога да не умирам..
М/у другото да вметна книгите Ян ван Хелинг са доста адекватни-препоръчвам.!
Може да се каже ,че и аз съм от търсещия тип-с много идеи ,мн чувственост към всичко ,което правя и става около мен,градя самосъзнанието си ,както)чета( и всички други тук.!. Стремя се да привличам все повече позитивни хора,ситуации..
Именно за това и понякога )признавам( страдам ,когато не намирам разбиране и хора,които да са "на моя акъл"-тъпо звучи знам.А и все пак наистина -човек трябва да се замисли -щом такива хора са около него ,значи той не се различава-подобното привлича подобното..Както и да е -драмата не ми е ,че приятелите ми ядат месо или ,че не са на място ,когато трябва-напротив просто имам нуждата от по различни емоции,друго ниво на общуване и от хора на друго ниво.Затова и се радвам ,че пиша тук; че има и други хора)предполагам( които се дразнят на масата ,не се чувстват нейна част-търсят баланса и хармонията и с чувство и доброта катерят духовния си път..
Да се върна на темата относно храненето като част от пътя -от някъде 2 години макс чета сайта- земя на заем.Когато имам ? обикновено питам в тук.Но чак сега се представям.
Преди 3 години и малко отгоре се реших окончателно да спра месото.Всъщност и като по-малка не съм го обичала много ,не съм била адиктната ни най-малко , ситуацията по-скоро напомняше класическото бг семейство,което не сяда на масата без бял хляб и мръвка на масата..Около мен ,разбира се,всички реагираха
Луда ли си ,как ще си набавяш необходимите съставки за организма.Не се ядосвам на люде,които предпочитат нещо различно от мен-мисля че човек трябва да яде,пие и прави това,което го ощастливява,с което вярва,че е здрав,мислещ,хармоничен -такива неща..За мен не е месото просто-избор.!
Престанах да убеждавам когото и да било..няма смисъл и без това.
Да продължа нататък. Признавам ,че изпитвах сериозен афинитет към млечните производни
Спрях ги чак сега за последните пости-опитах дали ще се чувствам добре-ненапрегната ,тъй като е важно без насилие. И засега съм ок.По повод на коравоядството
- опитвам малко по-малко..Трудно ми е предполагам защото нямам някой важни пособия-блендер за ядковите млека и т.н. Не е непоправимо..
Иначе го давам директно на ядки,плодове ,салати ,чайове.Много сполучливи рецепти има и в сайт-благодарско за споделеното!
Длъжна съм )
( да призная ,че имам моменти , в които съвсем противно на "канона " за здравословно хранене-от време на време пуша или пийвам някоя и др чаша вино или бира..Разбира се ,осъзнавай го..
Ами толкова за представянето ми.. С интерес чета и вашите представяния
Надявам се при нова организирана среща в София -да имам възможност да дойда и да се запозная лично с всички..Хубав ден !!