Здравейте, престрашавам се да се представя и аз
Чета си от известно време какво пишете, но сега се показвам от анонимността
На 27 години съм като от близо 3 години вегетарианствам, когато обаче преди няколко месеца експериментално спрях млечните продукти и всъщност открих суровите рецепти, мога да кажа, че се преродих. Чувствам се много по-добре, по-енергична, по-здрава .. както се казва, няма връщане назад
Чета все повече и повече, нямам търпение да изпробвам различни рецепти и се надъхвам всеки ден с една идея отгоре. Има дни, в които съм на 100% сурови вкусотии, друг път си хапвам нещо готвено като се старая да е без млечни, само при ходене на гости все още срещам затруднения - те си ме знаят, че не ям месо, а като разберат, че не ям и сирене и им става някак .. сложно
Пък то е толкова лесно - една салатка
И така нарочила съм понеделник ден за пречистване от гостита и карам на вода и сокчета.
Сайтът е страхотен и всички вие сте страхотни ентусиасти, наистина е много зареждащо и даващо сили като човек има съмишленици
Де да имах толкова съмишленици и между приятелите, близките и семейството си .. с тях е малко по-трудно хем се опитвам да споделям, хем трябва да бъде умерено преди да са ме обявили за тотално луда. Малки успехи има, признавам, продължаваме напред в търсене на по-големи
Хубава вечер от мен!