:kisss:Ейййййййййййййй, докарахте и тука таз женица....Е, аз писах, писах у другия, уж жив форум, та даже в последно време ме изтриват още като видят името ми...Че тя не казва нищо ново...ако бяхте прочели нашия си мъдрец - Петър Дънов, /все още не е късно/ щяхте да знаете, че ние сме като кораби в живота , по който полепват разни паразити и си ги мъкнем навсякъде с нас си, отглеждаме си ги...И когато олабим ВНИМАНИЕ!!! МОРАЛНИТЕ СИ УСТОИ И - И ЗАПОЧВАМЕ ДА ГИ УГОЯВАМЕ!!!!А да пиша ли какво казва съвременната медицина, за тези, които не вярват на П.Д. - ПАК СЪЩОТО!!!
Ние живеем в супичка, бульонче от вируси ,микроби и всякакъв друг дребосък, ама той си е ПЪРВИЧНИЯТ ЖИВОТ!!!! КОЙТО ВИНАГИ Е БИЛ, Е И ЩЕ Е!!!!Можем ли живя в идеално стерилна от към този живот среда- цъ, цъ, цъ - не можем!!!Трябва САМО да не ставаме негова среда!!!!Как ли??? Е, като прочетете Петърр Дънов, Платон, Елена Блаватска , Рудолф Щайнер и...редичката е доста дълга - ще разберете, ама след това си трябва и да се доказва...разбирането!!!!