Здравейте
С удоволствие се включвам в суровия форум!
От една седмица правя опити за суровоядство, и честно казано доста добре започвам-успявам да се храня поне на 70-80% така, в някои дни и на 100%. Засега обаче менюто ми не е много разнообразно, опитвам се да слушам организма си и, естествено, постоянно се ровя в книги , форуми и всякакви източници за суровоядци (дори се зачетох и за слънцеядство-мноооого интересно, но по този въпрос друг път)
И така, готвените блюда доста отдавна съм ги поспряла, понеже преди почти година почнах да ходя на фитнес и спазвах режими-салати, ядки, пълнозърнест хляб, мляко, яйца, кашкавал.... Сега съм спряла месото и почти не ям сирена и яйца, но още ми е много трудно да "усетя" кога, какво и по колко да ям. Много се радвам, че ви има и дневниците са страхотни!
Четох, че е най-добре да се ядат главно местни продукти, типични за региона , в които човек живее... И също, на много места се казва че се яде по 2 пъти на ден-на обяд нещо по-леко и вечерята по-обилна- на спокойствие със семейството, когато няма стрес.... Навсякъде казват, че вечер се яде най-малко, а сега вече тотално се обърках... Та, какво мислите по тези два въпроса?