Кни5гата не е кой знае какво,една друга книга ,която си заслужа-много повече информация и по задълбочено написана е "Хранителни ензими-липсващата връзка към блестящо здраве" на д-р Х.Сантило.
Книжлето на Япончето има съвсем малко ценно инфо. Прецених да не я купувам и я изчетох в книжарницата понеже е малка.
Не знам дали друг път съм разказвал случката. Точно на тази книга имах интересна случка. Влизам в книжарница ( някаква двуетажна на Мария Луйза ) и започвам да чета книгата. Бяха пуснали климатика на макс на втория етаж и след близо час ми оставаха около 40 страници до края. Не издържах и си викам я да се преместя в друга книжарница да довърша. Отивам в книжарница ПИНГВИНИТЕ на козирката. Отворих книгата и си продължавам. Точно на предпоследната страница идва някаква сърдита лелка и какво мислите ми се изцепва:
-Извинете господине, да не би да ни бъркате с библиотека. Брилиантна реплика чак онемях за 10 секунди след което вложих максимум брутализъм в следващата:
- Е кво ма да не чета ли ?
И естествено кискайки се изнизах. Коженото ми яке още е набръчкано на гърба от кълнежите на горката книжарка.
Спомням си от книжката разказа на доктора, за негов пациент, лекуван от камъни в жлъчката а се оказало малък тумор, който видял на камерата. След като вкарал до там.