Аз съм Силвия и съм от София! Гадната София! Моето вегетарианство започна миналата година на 20 март,когато съвсем случайно попаднах на филма:,,Земляни,,. Рових се във vegetarianstvoto.hit.bg-от там си свалям рецепти.Въпреки,че консумирах месо много обичам да приготвям и вегетариански храни.В същност аз винаги съм консумирала рядко месо и винаги съм предпочитала еко продуктите-за предпочитане отгледани в градината на Баба! От няколко години пазарувам от Биомаг.Обичам да приготвям всичко сама в къщи и по-възможност с домашни или био продукти.От около 12 години не пържа и обработвам продуктите топлинно възможно най-кратко.Та както вече казах съм вегетарианка от около 1г. и 1м. Сега съм на път и твърдо решена да стана веганец и то суровоядец
! Правила съм много от рецептите,които предлагате тук и няма нещо,което да не ми харесва,всичко е много вкусно. Преди година се изнесох и от София! Възможно по-далече от града! Сега живея в един комплекс близо до вилната зона на с.Нови Хан-на 15км. от София.Тук е чудесно! Тишийна,спокойствие,много зеленина,музика на птички....и...много,много прекрасна природа! Искам да живея здравословно и да опазя тялото си от всякакви гадости,за това се присъединявам към вас!
Благодаря ви,че ви има!