Е то да беше лесно да се отдалеча от семейните проблеми за момент,ама нейсе...Те децата си искат своето и то постоянно.Същото е и в работата.
Май много се претоварвам да решавам проблемите на всички около мен.Иначе за шизофренната нотка в поведението-не мисля че има такова нещо.От недоспиване човек става "кисел" и сприхав.
Като казвам шизофренична констелация имам в предвит тълкуването на този термин в ГНМ тоест два биологични конфликта в двете полукълба на мозъка протичащи едновременно в активната им фаза.Безсъние,липса на апетит,студени ръце и постоянни мисли свързани с проблема.Мозъкът ти е превключил на определена програма и се чуства застрашена,затова си НА ЩРЕК.Тази програма би била много ефективна ако живееше сред природата :peperudi:но в изкуствена среда след време безсънието ще те изтощи.Представиси тенджера под налягане сложена върху огъня,каквито и тревички да пиеш,хапчета,йога,гладуване,медитация единствено ще ти послужат за да испуснеш малко пара и да се облекчиш временно,докато не спреш огъня/съответните конфликти/проблемите ще се увеличават.Безсънието е само симтом,целта е тенджерата да не експлоадира
Човек може да наруши човешките закони, но не и законите на природата.Можеш да отидеш и на психолог да споделиш притесненията си
и така интензивноста на конфликтите ще намалее :peperudi:Това е моето мнение базиращо се на личния ми опит