Здравейте на всички!
Не знам къде точно трябва да пиша по темата, дано да съм на правилното място
Аз съм Мила, на 26г. От десетина дена започнах да се интересувам от суровоядство,
след като ми попадна книгата на Атерхов. Имам здравословни проблеми (високо кръвно, гуша, хормонален дисбаланс и затлъстяване) След стотиците часове, прекарани в лекарските кабинети, реших, че
стандартната медицина разболява повече, отколкото да помага и реших да се "върна към природата". Съвсем
нова съм и затова може някои от въпросите ми да са ви познати. Бихте ли ми споделили, защо млечните продукти не се приемат за здравословни - в частност прясното и киселото мляко? Прясното мляко и за мен си е отрова, но като пишеш "сурова храна", "сурова диета" на английски в гугъл - голяма част от сайтовете, посветени на суровоядството, употребяват сурово прясно мляко. Даже в книгата на Атерхов има рецепти с кисело мляко. Това ми се вижда чудно. И друго: какво мислите за чайовете? Запарка например? Как влияе горещата вода върху сушените билки? А замразените пловоде и зеленчуци?
Предполагам има някъде разяснения по въпросите, може би сте ги обсъждали вече ...ако не ви се обяснява, ще се радвам да ми отговорите под формата на някоя препратка с линк с информация по въпросите
блягодаря предварително! поздравявам всички!