Здравейте!
Вчера се появи проблем(по-скоро още един проблем
).
Накратко. След спонтанен аборт жена ми вече няколко години не може да забременее. След поредица от различни методи стигнахме и до инвитрото. Ще го правим след около седмица.
Проблема заради, който започвам нова тема е, че докторката е изписала на мен и жена ми антибиотик за 1 седмица, 200 милиграма Доксициклин на ден. Целта била да се предотврати евентуално възпаление на...нещо си(жена ми не успя да ми обясни).
Принципно дозата не е смъртоносна и човек би оцелял след експеримента. Та проблема. В продължение на много години(около 4) вземах смъртоносни дози антибиотици и подобни "лекарства". Благодарение на тях и на "докторите" здравето ми беше сериозно повредено. Можете да си го представите лесно. Вече година и половина работя по въпроса да ги откажа и да възстановя това, което остана от мен.
Никак не ми харесва идеята да премам тази отрова отново. Още повече, че повечето антибиотици не ми действат. А точно изписаният е един от тях.
Незная как точно да реагирам. Жена ми вярва почти сляпо в докторите(на фона на това, което ми причиниха). Отказа да ги пия се приема малко като съботаж на процеса от моя страна. Обясненията не дават особен резултат, а и не мога да предложа добра алтернатива на антибиотика. Знам, че чесъна е естествен антибиотик, няма странични ефекти и не води до резистентност на бактериите. Но дали би свършил работа срещу ЕВЕНТУАЛНИ възпаления.
Всъщност в момента премам настойка от чесън и спирт(Рецептата я бях публикувал тук преди време). Не чувствам да имам някакво възпаление или сериозен здравословен проблем.
Ще съм ви благодарен за всяко изразено мнение!
По здрави!