Здравейте,
Днес ми е 3-ти ден от гладолечението с вода. До сега не съм се подлагал на глад. Интересното е, че в интернет навсякъде пише, че първите 3 дни са най-тежки, е при мен не е така. Организма ми доста лесно понася глада, а съм свикнал да похапвам, всъщност храненето като навик ми е по-голям проблем, от самия глад. Освен по около 2 литра вода на ден, пия и алое вера 3 пъти по 30 мл, може би и затова ми е по-леко. Вероятно знаете лечебните свойства на алоето, затова няма да обяснявам защо го пия.
Ето го и въпросът ми: Решил съм да гладувам 5 дни, малко ли са за прочистване на организма от токсини ? Поставил съм си тази цел, не защото не мисля смятам, че не мога да издържа по-дълго, а защото ме чака път в четвъртък-петък другата седмица и искам да съм започнал със захранването, за да мога да шофирам спокойно и безаварийно.
Относно захранването смятам първия ден да ми е билков чай с мед и плодове, като редувам на 2 часа. Вторият ден отново чай и плодове, но вече да включа и зеленчуци (някаква зелена салата). Третият ден, като вторият, но + картофи. И от четвъртия ден натам да започна да се храня нормално - естествено без месо поне още 2 дни. Какво мислите ?